Glamping Voucher is een kleine organisatie. Onze voorkeur gaat uit naar communicatie per e-mail. Als je een vraag stelt via e-mail wordt deze meestal binnen een paar uur en uiterlijk binnen één werkdag beantwoord. Als je liever even met ons wilt bellen dan kan dit natuurlijk ook.

Veelgestelde vragen

Onze safaritenten zijn standaard uitgerust met kussens en dekbedden. Een lakenpakket is optioneel bij te boeken bij je reservering. De prijzen verschillen per camping en staan aangegeven op de desbetreffende camping pagina. Op Camping ’t Veld, Camping Walsheim en Camping Blaauw zijn de lakenpakketten verplicht voor de safaritent. Op Camping Spineuse en Camping Bockenauer Schweiz zijn de lakenpaketten verplicht voor de sun lodges. Als je zelf lakens meeneemt, let er dan op dat je de juist maat meeneemt. Op de campingpagina staat per accommodatie genoemd welk formaat dekbed er aanwezig is. *Niet mogelijk op Camping de Gronselenput.

Bij Glamping Voucher geldt op de meeste campings een tarief van € 3,- per persoon per nacht. Deze toeslag is een all-in tarief en voor alle bijkomende kosten op locatie zoals toeristenbelasting, elektra, campinggas, milieuheffing en mogelijke andere kosten. Zo weet je bij Vodatent altijd wat de bijkomende kosten zijn en komt je niet voor verrassingen te staan.

In de safaritenten* is geen water aanwezig. Wij zorgen altijd dat er een watertappunt in de buurt van de tenten is. In de meeste tenten is een jerrycan met kraan aanwezig. In al onze tenten is elektriciteit. Er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Er is een mogelijkheid om diverse elektrische apparaten te gebruiken en op te laden. De meeste locaties beschikken over een stroomvoorziening van 6 ampère en zijn niet geschikt voor elektrische apparaten die veel elektriciteit verbruiken. Apparaten zoals een föhn of een elektrische barbecue zijn niet geschikt om in de safaritenten te gebruiken.

*In de 6-persoons safaritenten met sanitair en de sun lodges is wel stromend water aanwezig.

Glamping Voucher heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk ruimte in de tent te behouden voor leefruimte. Dit betekent dat er in de meeste safaritenten geen toilet of douche aanwezig is. Wij zorgen er altijd voor dat onze tenten op loopafstand van een sanitair gebouw op de camping staan. De tenten van Vakantiepark het Timmerholt hebben een privé sanitairgebouw dichtbij en Camping de Rammelbeek, Familiepark Goolderheide , Camping Gorishoek, Camping Uit en Thuis, Recreatiepark Westerkwartier, Smaland Miniglamping en Camping de la Bonnette hebben wel sanitaire voorzieningen in of naast de tent of sun lodge. Onze safaritenten hebben geen televisie, de sun lodge op Camping Spineuse wel.

Op veel van onze locaties zijn huisdieren toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per huisdier per nacht en betaal je bij aankomst op de camping. Op Camping Le Confluent, Vakantiepark Bonte Vlucht, Recreatiepark de Tien Heugten, Recreatiepark de Scherpenhof, Recreatiepark Rhederlaagse Meren, Camping GT Keiheuvel en Camping Walsheim zijn huisdieren niet toegestaan.

Het is mogelijk om, tijdens het maken van de reservering, een babypakket (campingbed en kinderstoel) bij te boeken voor €2,- per pakket per nacht. Het campingbed is voorzien van een extra comfortabel matrasje. Je dient wel zelf het beddengoed mee te nemen.

Op de meeste campings wordt er een borg van € 50,- gevraagd. Als de tent gecontroleerd is en alles compleet en intact is achtergelaten, dan wordt de borg door de camping terug gestort. Het inhouden en terugstorten van borg gebeurt door de samenwerkende campings, als je een vraag hebt over borg, neem dan direct contact op met de camping. Op Centro Vacanze San Marino wordt een creditcardnummer gevraagd (i.p.v. €50,- borg).

Op de aankomst dag staan onze safaritenten vanaf 15:00 uur klaar. Inchecken kan bij de receptie. Op de dag van vertrek vragen we je voor 10:00 uur uit te checken zodat de camping voldoende tijd heeft om de tent weer schoon te maken voor de volgende gasten. Omdat vrijwel iedereen tegenwoordig een navigatiesysteem heeft, geven wij geen routebeschrijving. Op de campingpagina’s van onze website, kun je het adres van de camping vinden.

Als je bij Glamping Voucher reserveert, betaal je direct 100% van de huursom. Toeslagen en eventuele extra’s, zoals huisdieren, lakenpakketten, etc. betaal je bij aankomst op de camping. Indien je betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd. 

Hieronder een lijst van dingen die handig zijn om van huis mee te nemen:

 • Adres van de camping en adressen achterblijvers (kaartje sturen?)
 • Medicijnen, toilettas, zonnebrandcrème
 • Fototoestel, zaklamp en opladers
 • Portemonnee en paspoort of ID-kaart
 • Reservesleutel, reservebril, zonnebril
 • Reis- en zorgverzekeringspapieren/pasje
 • Voldoende kleding voor verschillende weertypes
 • Lucifers/aansteker
 • Peper en zout
 • Afwasmiddel en afwasborstel
 • Vuilniszakken en schoonmaakdoekjes
 • Theedoeken en (bad)handdoeken
 • Spelletjes
 • Extra dekens (voor koude nachten?)

Stuur Glamping Voucher een e-mail